Geld verdienen met Enquêtes: werkt dat?

Online enquêtes invullen

 1) Panelclix 2) Opinieland 3) Waardevolle Mening 4) Mobrog 5) PanelWizard 

Geld verdienen met invullen van enquêtes, werkt dat? PlatformAap onderzocht de panels en sites die enquetes aanbieden. We werden zelf lid en bestuudeerden gebruikerservaringen. Conclusie:

Afbeeldingsresultaat voor mobrog

het werkt, maar niet alle sites zijn even betrouwbaar.

Sommige forums die we bekeken, zijn erg negatief over geld verdienen met het invullen van vragenlijsten, maar er zijn er net zoveel die juist heel positief zijn. De negatieve verhalen worden veroorzaakt door onderzoeksbureaus die weinig betalen, niet uitbetalen of beloningen beloven die ze niet waar kunnen maken. Daarnaast is het verwachtingspatroon bij veel mensen niet altijd even realistisch: die Ferrari ga je er echt niet mee verdienen.

Toch is er geen reden om al te negatief te zijn, zolang je de slecht betalende websites buiten de deur houdt. Want dat je geld kan verdienen met invullen van enquêtes is gewoon een feit. Bij de meer betrouwbare sites verdien je €1,00 à €1,50 per ingevulde online enquête. Wel moet je met een aantal zaken rekening houden, anders verdien je niets met het invullen van online enquêtes.

Online enquêtes invullen: de betrouwbare sites

Bedrijven als enquêteplanet, enquêtevergelijk, enquêteplein, Listwise en Bestebetaaldeenquetes.nl beloven je tot 10 euro per enquête, dat is onzin. Wanneer je je bij hen inschrijft, word je lid van een groot aantal online enquête programma’s, maar daar zitten er veel bij waarmee je nauwelijks iets verdient. Bovendien: als je al die online enquêtes van al die verschillende onderzoeksbureaus zou invullen, dan heb je daar een dagtaak aan. Beter is het om enkel lid te worden van de beste online enquête programma’s. Dan ben je weinig tijd kwijt en verdien je relatief veel.
Het voordeel van geld verdienen door online enquêtes in te vullen, ten opzichte van de Internet spaarprogramma’s is dat het simpelweg meer oplevert. Het nadeel is dan weer dat het invullen van online enquêtes meer tijd vergt. Een ander vervelend aspect is dat veel van die internet enquêtes je eerst van alles vragen, om je daarna mede te delen dat je niet tot de doelgroep behoort. Je bent dan veel tijd kwijt, zonder iets te verdienen. Bij een aantal van die online enquête sites duren die voorrondes soms wel tien minuten. Echt uitkijken is het met de algemene voorwaarden. Bij sommige lees je bijvoorbeeld dat ze niet uitbetalen wanneer ze offline gaan.

Veel online enquêtes sites keren alleen punten uit die je kan inwisselen voor cadeaubonnen, geen harde euro’s dus. Die sites staan niet in de lijst. Maakt het je niet uit, en ben je tevreden met het verdienen van punten die je kan inwisselen voor gadgets of uitjes, dan is Toluna de beste keus, de beloningen zijn relatief hoog.

Wil je gewoon euro’s verdienen, dan zijn de drie online enquête sites die hieronder staan, volgens de forums die we bekeken heb, de meest betrouwbare.

Heb jij slechte ervaringen met één van de sites uit de top drie hieronder (of positieve ervaringen met online panels die niet worden genoemd), laat het ons dan weten. Wijzelf hadden een negatieve ervaring met Choozz; tientallen enquêtes ingevuld maar mijn saldo bleef op nul staan. Ook ConsuMeningen kun je beter links laten liggen. In de reviews lees je veel slechte ervaringen over dit consumentenpanel, vooral het uitbetalen lijkt hier moeizaam te gaan.

De beste sites met online enquêtes

1) Panelclix 2) Opinieland 3) Waardevolle Mening 4) Mobrog 5) PanelWizard 

geld verdienen met online enquetes

PanelClix is onderdeel van Euroclix. Meldt je daarom eerst aan bij Euroclix. De enquetes vind je onder de tab `PanelClix’. Lid worden levert meteen 1,50 euro op. Bovendien krijg je via Euroclix korting op online aankopen bij bijna alle grote webwinkels.

Opinieland is een internationaal marketingbureau, uiterst betrouwbaar en goede betalingen. Met het invullen van de vragenlijsten kun je geld of punten verdienen. En, je doet automatisch mee met de driemaandelijkse prijstrekking.

Waardevolle Mening, dit panel is op verzoek van bezoekers. “Van alles waar ik lid van ben loopt Waardevolle mening het beste. In goede weken heb ik in een week een bon van 10 euro gespaard. De truc is wel om meerdere keren op dezelfde link in je mail te klikken. Sinds ik dat doe loop ik binnen.”

This image has an empty alt attribute; its file name is image.jpeg

Mobrog, onderdeel marktonderzoeksbureau Splendid Research GmbH uit Hamburg (Duitsland), in meer dan 70 landen actief. Bij MOBROG kunnen gebruikers deelnemen aan online enquêtes over verschillende onderwerpen en gemakkelijk geld verdienen door hun mening te geven. MOBROG staat bekend om zijn lage uitbetalingslimiet (€ 5,00) en snelle uitbetaling. Je ontvangt hier tussen de 0.50 en 3 Euro per enquete.


Panelwizard weinig online enquêtes maar hoge verdiensten: voor iedere vraag krijg je 0,10 cent. Uitnodigingen voor deelname aan een onderzoek krijg je toegestuurd via je mail. Lid worden is gratis. Meedoen kan vanaf 16 jaar

——————————

 Zie ook:

Spaarprogramma’s op Internet

Kortingen op je online aankopen

—————————————

Geraadpleegde sites

http://www.euroclix.nl/

https://www.moneymiljonair.nl

http://www.nl.choozz.com/

https://www.globaltestmarket.com

http://www.panelwizard.com/

www.waardevollemening.n

http://www.beloonjemening.nl/

https://web7.kinesissurvey.com

http://www.ipsos-nederland.nl/

https://nl.toluna.com/

https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?p=1222908

9 thoughts on “Geld verdienen met Enquêtes: werkt dat?

  1. Dank voor het heldere artikel over geld verdienen met enquetes. Ik ben lid geworden van euroclix en dat bevalt goed. Ik vroeg mij alleen af of je inkomsten moet opgeven aan de belasting

    1. Betrouwbaar, maar weinig onderzoeken beschikbaar en je krijgt vergoedingen niet in geld maar in cadeau- of waardebonnen uitbetaald. En de vergoedingen zijn bovendien laag. Geen aanrader wat ons betreft.

      1. Die ervaring heb ik juist helemaal niet. Van alles waar ik lid van ben loopt Waardevolle mening het beste. In goede weken heb ik in een week een bon van 10 euro gespaard. De truc is wel om meerdere keren op dezelfde link in je mail te klikken. Sinds ik dat doe loop ik binnen.

    1. Listwise is een relatief nieuw panel. Het is onderdeel van Right Minds, een marktonderzoeksbureau. Er zijn op internet geen klachten te vinden over Listwise, wij gaan er daarom van uit dat het een betrouwbaar panel is. De verdienste van de enquêtes zijn redelijk, maar per maand zijn er maar weinig enquetes beschikbaar. Dat je je IBAN moet geven voor een uitbetaling is normaal.

  2. Helaas meegemaakt met opinieland: zodra je op de site op het inwisselknopje klikt voor je beloning wordt je account geblokkeerd. Online veel mensen die dat met ze meemaken. Helaas een onbetrouwbare club, geen topklassering waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email