Korting en sparen bij webwinkels

Korting en sparen bij webwinkels

Online shoppen met korting

Shopkorting: online winkelen met hoge kortingen. Net als bij gewone winkels kun je bij webwinkels korting krijgen via spaarprogramma’s. Het bekendste en beste online spaarprogramma waarmee je cashback kortingen krijgt is Euroclix. Maar er zijn er meer:  Qassa of Nucash om er maar een paar te noemen.

Hoe werkt het?

Simpel! Je gaat naar de site van het spaarprogramma. Je wordt lid, dat is  gratis. Sterker, in de meeste gevallen ontvang je meteen een euro bij inschrijving.  Op de website van het spaarprogramma zoek je de webwinkel waar je jouw aankoop wilt doen en klik je op de link die je naar de Internetwinkel brengt. De deal: jij krijgt korting en het spaarprogramma ontvangt een deel van de opbrengst omdat ze jou naar de winkel heeft geleid.

Je ontvangt je korting in de vorm van spaarpunten die je vervolgens in harde euro’s kunt laten uitkeren op je bankrekening.

Zijn spaarprogramma’s betrouwbaar?

Niet allemaal en zekere wanneer je kiest voor een kleinere speler in de markt loop je het risico dat het bedrijf erachter failliet gaat. Kies daarom een spaarprogramma dat zijn sporen heeft bewezen.

Euroclix  is het grootste en oudste Internet spaarprogramma van Nederland. En met een omzet van 10 miljoen jaarlijks een stabiel bedrijf. Lid worden is gratis. Sparen gaat via de zogenaamde euroclix. Deze euroclix verdien je door online aankopen te doen. Daarnaast kan je extra geld verdienen door vragenlijsten in te vullen. Verder kun je gebruik maken van kortingscodes, voor directe kortingen op je bestellingen.

Inmiddels heeft Euroclix al zo’n 20 miljoen euro aan haar leden uitgekeerd en kan bij meer dan 2000 winkels worden gespaard. Uitbetalen doen ze vanaf een gespaard bedrag van 10 Euro.

Lid worden kan via deze link

Zie ook:

Wat zijn de betrouwbare spaarprogramma’s op Internet

Geld verdienen met het invullen van online enquêtes

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter